αρχικήΣυχνές Ερωτήσεις

1.Πότε αφαιρείται το προστατευτικό φιλμ από τις μεταλλικές επιφάνειες;
Το προστατευτικό φιλμ αφαιρείται αμέσως μετά την τοποθέτηση των φύλλων. Η παραμονή του προστατευτικού φιλμ για μεγάλο χρονικό διάστημα και η εκθεσή του στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει φθορές στο χρώμα των μεταλλικών επιφανειών.
2.Πως βιδώνουμε τα πάνελ κατά την τοποθέτησή τους;
Τα πάνελ στερεώνονται πάνω στις τεγίδες-μηκίδες με αυτοδιάτρητες βίδες μετάλλου. Αφού τοποθετηθεί το πάνελ στο επιθυμητό σημείο, ξεκινάμε την στερέωσή του βιδώνοντας το στα σημεία συγκράτησης του πάνω στο μεταλλικό σκελετό του κτιρίου. Βιδώνουμε μέχρι το κεφάλι της βίδας να αρχίσει να πιέζει το εξωτερικό έλασμα του φύλλου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπερβολικό βίδωμα μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση και φθορά στην μεταλλική επιφάνεια του πάνελ!
3.Γιατί οι ψυκτικοί θάλαμοι πρέπει πάντοντε να σφραγίζονται;
Οι ψυκτικοί θάλαμοι έχουν πάντα υποπίεση. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει η τάση του εξωτερικού θερμού αέρα να εισέλθει μέσα στον θάλαμο. Συνεπώς ο θάλαμος πρέπει να σφραγίζεται ως εξής: - Στις ενώσεις του εσωτερικού και εξωτερικού ελάσματος με αντιμυκητιακή σιλικόνη. -Στις ενώσεις τις πολυουρεθάνης με αφρό πολυουρεθάνης χαμηλής διόγκωσης.