αρχικήΝέα

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία ΠΑΓΟΥΝΗ Α.Ε. θα λάβει μέρος στη σπουδαιότερη έκθεση του Ευρωπαϊκού χώρου των Δομικών και Μονωτικών Υλικών BAU 2017, που θα διεξαχθεί στο Messe του Μονάχου από 16 έως 21 Ιανουαρίου 2017.

Στη διεθνή έκθεση BAU 2017, θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες, καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της εταιρείας για την ενεργειακά αποδοτική επένδυση κτιρίων και την αρθρωτή κατασκευή μεταλλικών πλαισίων.Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΠΑΓΟΥΝΗ Α.Ε. θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, που αφορά τον τομέα των κατασκευών και περιλαμβάνει:

ΠΑΝΕΛ DOMOLAM (ΚΑΛΥΨΗ, ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ)
Για την επένδυση βιομηχανικών κτιρίων, κατοικιών, αγροτοκτηνοτροφικών μονάδων και ψυκτικών θαλάμων.

ΠΡΟΦΙΛ DOMOLAM (ΔΟΜΗΣΗ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ)
Τεγίδες, μηκίδες, υδρορροές, προφίλ μεταλλικών πλαισίων, γραμμικές κασέτες, ειδικά τεμάχια, μεταλλικά προφίλ ξηράς δόμησης, σύμμεικτες πλάκες, τραπεζοειδή και κυματοειδή μεταλλικά φύλλα.

Στην Αίθουσα Β2 - Περίπτερο 507, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και έμποροι από όλο τον κόσμο, θα μπορούν να ενημερωθούν για τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα, την ευελιξία και την οικονομία των λύσεων που προτείνει η εταιρεία, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών.Ώρες επίσκεψης: http://bau-muenchen.com/trade-fair/at-the-fair/opening-hours/index.html