αρχικήΝέα
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία ΠΑΓΟΥΝΗ Α.Ε. θα λάβει μέρος στην Infacoma, την έκθεση που έχει καθορίσει όσο καμία άλλη τις τάσεις του κλάδου της δόμησης και των κατασκευών και διοργανώνεται στην Αθήνα, από 2 έως 5 Μαρτίου 2017, στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Στη διεθνή έκθεση Infacoma Athens 2017, θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες, καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της εταιρείας για την ενεργειακά αποδοτική επένδυση κτιρίων και την αρθρωτή κατασκευή μεταλλικών πλαισίων.



Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΠΑΓΟΥΝΗ Α.Ε. θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, που αφορά τον τομέα των κατασκευών και περιλαμβάνει:

ΠΑΝΕΛ DOMOLAM (ΚΑΛΥΨΗ, ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ)
Για την επένδυση βιομηχανικών κτιρίων, κατοικιών, αγροτοκτηνοτροφικών μονάδων και ψυκτικών θαλάμων.

ΠΡΟΦΙΛ DOMOLAM (ΔΟΜΗΣΗ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ)
Τεγίδες, μηκίδες, υδρορροές, προφίλ μεταλλικών πλαισίων, γραμμικές κασέτες, ειδικά τεμάχια, μεταλλικά προφίλ ξηράς δόμησης, σύμμεικτες πλάκες, τραπεζοειδή και κυματοειδή μεταλλικά φύλλα.

Στην Επίπεδο C - Περίπτερο 4, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και έμποροι από όλο τον κόσμο, θα μπορούν να ενημερωθούν για τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα, την ευελιξία και την οικονομία των λύσεων που προτείνει η εταιρεία, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών.



Ώρες επίσκεψης: http://infacoma.helexpo.gr/el/hours