αρχικήΝέα

Η ΠΑΓΟΥΝΗ Α.Ε. συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση BATIMAT 2015, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κτιριακού και αρχιτεκτονικού τομέα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Paris Nord Villepinte από 2 έως 6 Νοεμβρίου του 2015, προκειμένου να παρουσιάσει καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις για την επένδυση κτιρίων και την κατασκευή μεταλλικών πλαισίων.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΠΑΓΟΥΝΗ Α.Ε. είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την γκάμα των προϊόντων μας που αφορά τον τομέα των κατασκευών και περιλαμβάνει:

ΠΑΝΕΛ DOMOLAM (ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΗ & ΕΠΕΝΔΥΣΗ)
Βιομηχανικά κτίρια και κατοικίες, γεωργικές εγκαταστάσεις, ψυκτικοί θάλαμοι

ΠΡΟΦΙΛ DOMOLAM (ΔΟΜΗΣΗ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)
Τεγίδες, μηκίδες, υδρορροές, προφίλ μεταλλικών πλαισίων, γραμμικές κασέτες, ειδικά τεμάχια, μεταλλικά προφίλ ξηράς δόμησης, σύμμεικτες πλάκες, τραπεζοειδή και κυματοειδή μεταλλικά φύλλα

Μηχανικοί, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και έμποροι από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πάνελ και προφίλ DOMOLAM και να επωφεληθούν από την ευελιξία και την οικονομία που προσφέρουν οι λύσεις μας, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον κτιριακό τομέα αναφορικά με την εξοικονόμηση ενέργειας και την κατασκευή μεταλλικών πλαισίων.